web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

3 17

Manufacturers

Merk

more... less

Land van productie

more... less
Filter

Last blog articles

No news

See all

Waterfilter

Waterfilter

Er zijn 11 producten

Wanneer je een espresso machine regelmatig gebruikt zal er ten alle tijden kalkopbouw ontstaan. Dit gebeurd bij espresso machines welke thuis gebruikt worden en bij koffie machines welke in de horeca/kantoren gebruikt worden. Het grootste verschil is voornamelijk het verschil in capaciteit.

Hieronder vind je een overzicht van waterfilters welke in thuis espresso machines gebruikt worden zoals bij volautomaten en bij semi automatische espresso machines.

Toont 1 - 11 van de 11 items

De waterfilters op deze pagina hebben een ding gewoon en dat is dat ze eigenlijk altijd in de watertank van de koffie machine geplaatst worden. Er zitten echter wel verschillende in de waterfilters welke in een volautomaat geplaatst worden, zoals van een Jura, Phillips, Saeco of een DeLonghi of bij pro-sumer/half automatische espresso machines. Bij merken zoals Bezzera, ECM, Rocket, of Boretti.

Bij de waterfilters op een volautomatische espresso machine worden de cartridges in de water tank geplaatst, zoals bij Jura, Philips, Delongi en Saeco espresso machines. Deze filters moeten wel eerst gespoeld worden, het kan zijn dat er een programma ingebouwd is in de espresso machine die dit automatisch doet. Maar deze filters gaan ook maximaal 2 maanden mee, in sommige gevallen zal de koffie machine dit zelf aangeven.

In het geval van een watertank bij een pro-sumer hendel machine espresso machine wordt het waterfilter aangesloten op de silicone aanzuigleiding en het filter in de tank gelegd. Deze waterfilters gaan maximaal 2 maanden mee. Deze waterfilters zijn in verschillende formaten beschikbaar, ze worden gemaakt door de italiaanse merken DVA De Vecchi of Bilt. Deze moeten van te voren altijd eerst gereinigd en in een bak met water geplaatst worden.

In het geval van de kleine cupjes machines, zoals nespresso, kan het verstandig zijn het water van te voren te filteren. Gezien het water reservoir bij deze modellen vaak nogal klein is en niet gemaakt zijn voor water filters.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons