web stats
×

SHOPPING FROM

Bilt Nical 250 waterfilter

55-619-L-3010307

>4,25 €
4,25 €ex BTW


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Dit type waterfilter wordt geplaatst in de watertank van een espresso machine, voornamelijk op thuis espresso machines. je moet dan denken aan espresso machines zoals Bezzera, Rocket en ECM. 
  Dit filterpatroon is gemaakt door het italiaanse bedrijf Bilt en heet de Nical 250.

  De Bilt Nical 250 heeft een buitendiameter van 40,5mm aan de basis en aan de bovenkant een diameter van 30,2mm. De lengte van het filter, zonde slang aansluiting is 120mm. Deze slangaansluiting heeft een diameter van 6mm.

  Dit model is de versie met een lagere capaciteit, van het zelfde model heb je ook de Bilt Nical 900. dit filter heeft een donkerblaauwe kleur. Wanneer je een waterfilter/ontharder toepast zal de hoeveelheid kalk in je espresso machine afnemen, maar het betekend niet dat er geen kalk meer in je machine komt. Daarom zal je toch eens in de zoveel tijd je machine moeten ontkalken met een ontkalkingsproduct.

  Het waterfilter kan volgens de fabrikant tot 18 maanden gebruikt worden, maar dat hangt voornamelijk af hoeveel water er doorheen gaat en de temperatuur. Bij bevoorbeeld 18 graden kan er 45 liter water mee gefilterd worden. Waar bijvoorbeeld bij de Nical 150L gefilterd kan worden, bij dezelfde temperatuur.  Extra Info

  MerkLa Cimbali, ECM, La Pavoni, La Spaziale, Bezzera, ECM Heidelberg, Casadio, Nuova Simonelli, Rancilio, Vibiemme
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons