web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 35

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Merk

more... less

Land van productie

more... less
Filter

Last blog articles

No news

See all

Tools

Tools

Er zijn 13 producten

Om onderhoud uit te voeren aan je espresso machine heb je soms ook hulpmiddelen/tools nodig, welke niet altijd meegeleverd worden door de fabrikant van je koffie machine. Dit hangt gedeeltelijk af van wat voor soort koffie machine je hebt. Gezien je op een semi automatische espresso machine, zoals een ECM, Bezzera of Rocket, veel meer zelf kan uitvoeren dan op een volautomaat zoals een jura of een Philips espresso machine.

Toont 1 - 13 van de 13 items

Wat voor soort hulpmiddelen zijn er handig voor onderhoud aan mijn espresso machine? Dat hangt een beetje af van wat voor espresso machine je hebt. Maar gereedschappen zoals een schroevendraaier om een douche zeefje los te maken, wat het geval is bij een volautomaat als een semi automatische espresso machine.

 Maar ook bijvoorbeeld een priem om een filterdragerpakking uit de zetgroep te halen. Andere hulpmiddelen welke ideaal zijn om te hebben is silicone vet voor het smeren van de o ringen in je volautomatische espresso machine. Maar ook wanneer je de o ringen vervangt zal je dit moeten aanbrengen. Houd er wel rekening mee dat het gecertificeerde silicone vet is, welke toegepast kan worden voor voedsel! 

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons