web stats
×

SHOPPING FROM

Wera douchezeefje schroevendraaier plat

55-625-008844

>9,50 €
9,50 €ex BTW

In sommige gevallen is het douchezeefje bevestigd met een schroef, in de meeste gevallen is dat een philips of een zaaggleuf schroef.  Om deze met een reguliere schroevendraaier te verwijderen is lastig door de beperkte hoogte onder de zetgroep.  Maar daarvoor heb je een verkorte zaaggleuf schroevendraaier, in dit geval de een van het Duitse...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  In sommige gevallen is het douchezeefje bevestigd met een schroef, in de meeste gevallen is dat een philips of een zaaggleuf schroef.  Om deze met een reguliere schroevendraaier te verwijderen is lastig door de beperkte hoogte onder de zetgroep.

   Maar daarvoor heb je een verkorte zaaggleuf schroevendraaier, in dit geval de een van het Duitse merk Wera, deze past goed onder de zetgroep waardoor hij makkelijk los te draaien is en hij er niet uitschiet.  De schroevendraaier heeft een dikte van 1,2mm en een breedte van 8mm.

  Er zijn verschillende merken welke standaard een zaagsleuf gebruiken, zoals Nuova Simonelli, La Pavoni, Victoria Arduino en Carimali. Maar houd er rekening mee dat er ook andere typen geplaatst kunnen zijn in je zetgroep, dus kijk van te voren even. 


  Extra Info

  Type onderdeelSchroevendraaier
  TypeOrigineel
  Land van productieMade in Czech Republic

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons