web stats
×

SHOPPING FROM

Cafelat siliconen portafilter pakking 71x56.5x9mm blauw

55-631-516523

>3,90 €
3,90 €ex BTW

De portafilter pakking op deze pagina is gemaakt door het bedrijf Cafelat, wat bekend is van zijn barista accessoires. Deze portafilter pakking kan worden gebruikt op verschillende espresso machines zoals Nuova Simonelli, Victoria Arduino en Cimbali. De portafilterpakking is gemaakt van voedselveilig silicone. De buitendiameter van de pakking is...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  De portafilter pakking op deze pagina is gemaakt door het bedrijf Cafelat, wat bekend is van zijn barista accessoires. Deze portafilter pakking kan worden gebruikt op verschillende espresso machines zoals Nuova Simonelli, Victoria Arduino en Cimbali. 

  De portafilterpakking is gemaakt van voedselveilig silicone. De buitendiameter van de pakking is 71mm, de binnendiameter is 56,5mm met een dikte van 9mm. Deze pakkking heeft een conisch vorm. De blauwe silicone pakking is gemaakt in China.

  Je ziet steeds vaker het gebruik van silicone portafilter pakkingen, desondanks dat de prijs hoger is. Maar het voordeel van deze pakkingen is dat silicone minder snel uitdroogt van NBR, wat het standaard materiaal is voor portafilter pakkingen.


  Extra Info

  Portafilter pakking dikte (mm)9
  Portafilter pakking buitenste dimensie (mm)71
  Portafilter pakking binnenste dimensie (mm)56.5
  La CimbaliM21 junior, M100, M39-GT, M39, M32, M31
  Type onderdeelPortafilter pakking
  MerkVictoria Arduino, Nuova Simonelli, La Cimbali
  Land van productieMade in china

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons