web stats
×

SHOPPING FROM

Gaggia douchezeefje 55mm

50-708-L-1081021

>3,08 €
3,08 €ex BTW

Ook de espresso machines van Gaggia gebruiken douchezeefjes, deze zijn over het algemeen net iets kleiner dan de gebruikelijke maat van 60mm. Dit specifieke model wordt gemaakt door het italiaanse bedrijf IMS Filtri en heet IMSDR323. Let op: dit is geen wedstrijddouchezeefje. Dit douchezeefje is gemaakt van RVS en heeft een diameter van 55mm. In het...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Ook de espresso machines van Gaggia gebruiken douchezeefjes, deze zijn over het algemeen net iets kleiner dan de gebruikelijke maat van 60mm. Dit specifieke model wordt gemaakt door het italiaanse bedrijf IMS Filtri en heet IMSDR323. Let op: dit is geen wedstrijddouchezeefje.

  Dit douchezeefje is gemaakt van RVS en heeft een diameter van 55mm. In het midden zit een bevestigingsgat voor een m5 schroef. Er zijn 2 filterlagen, de eerste is een perforatie van 90 gaten met een diameter van 2mm. Het volgende filter is een membraan. Dit douchezeefje is gemaakt in italie.

  Je kan dit douchezeefje gebruiken op verschillende commerciele Gaggia espresso machines zoals de  Gaggia Deco, Gaggia GE, Gaggia GD, Gaggia XE, Gaggia XD, Gaggia TS, Gaggia E90, Gaggia D90 en de Gaggia LC/D.


  Extra Info

  Douchezeefje ø (mm)55
  Type zeefjeMet bevestigingsgat
  GaggiaTS, GE, TE, TD, XE, XD, LC/D, GD, E90, Deco, D90
  Type onderdeelDouchezeefje
  MerkGaggia
  Onderdeel nummerSaeco WGADM0269, Gaggia WGADM0269
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons