web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 25

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Merk

more... less

Land van productie

more... less
Filter

Last blog articles

No news

See all

Onderdelen

Onderdelen

Er zijn 44 producten

Wanneer je je espresso machine schoon wil gaan maken, of het een volautomaat of een manuele e61 zetgroep. Het gebeurd vaker dat opeens onderdelen kapot blijken, of dat rubbers uitgedroogd zijn. Daarom kan je op deze pagina een variatie aan onderdelen vinden voor je espresso machine.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 44 items

Bij Brooks proberen we een zo groot assortiment te bieden, daarom hebben we hier een selectie van de meest voorkomende reserve onderdelen bij espresso machines. Zowel de handmatige als de volautomaten. Je moet hier denken aan o ringen set’s voor volautomaten zoals voor Jura, DeLonghi of Philips espresso machines.

Maar voor de semi automatische espresso machines, zoals ECM, Rocket, Bezzera en La Pavoni onderdelen zoals portafilter pakkingen, douche zeefjes, IMS filterbakjes. Als je het niet kunt vinden kunnen we altijd een geschikt onderdeel vinden voor je.

Voor een compleet assortiment aan espresso machine onderdelen ga dan naar onze andere website Brooks-Parts, hier vind je onderdelen van het kleinste ringetje tot aan complete elektronische panelen voor espresso machines.

Maar het repareren van je espresso machine is vaak niet alleen te doen met de onderdelen, je zal ook spullen nodig hebben zoals schroevendraaiers, o ring tangen en verschillende soorten vet. Deze kan je vinden in de Tool categorie.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons