web stats
×

SHOPPING FROM

Wera Douchezeefje schroevendraaier philips

55-625-008851

>9,50 €
9,50 €ex BTW

In veel gevallen is het douchezeefje bestigd aan de zetgroep met een schroef, dit kan een philips zijn of een zaaggleuf schroef. Maar het grote probleem is dat de afstand tussen de zetgroep en lekblad vaak onvoldoende is om een normale schroevendraaier te gebruiken. Wanneer dit wel gebeurd kan de kop van de schroef beschadigen. Daarvoor heb je...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  In veel gevallen is het douchezeefje bestigd aan de zetgroep met een schroef, dit kan een philips zijn of een zaaggleuf schroef. Maar het grote probleem is dat de afstand tussen de zetgroep en lekblad vaak onvoldoende is om een normale schroevendraaier te gebruiken. Wanneer dit wel gebeurd kan de kop van de schroef beschadigen. Daarvoor heb je schroevendraaiers welke een korte schacht hebben, zodat de hele schroevendraaier er rechstandig onder kan.

  De schroevendraaier op deze pagina is gemaakt door het duitse merk Wera. dit is er een van het type Philips, in specifiek een PH2. Deze is enkel te gebruiken voor dat type schroef.

  Schroeven welke een philips kop hebben is de meest gebruikte variant van douchezeefjes schroeven en wordt op een variatie aan merken gebruikt zoals La Cimbali, Casadio, Gaggia, Brasilia, Astoria, Bezzera. Wat. Maar ook merken als San Marco, La Pavoni en Rancilio.

  Let op: kijk altijd van te voren wat voor schroef er in je zetgroep zit, aangezien het niet altijd betekend dat je een bepaald merk espresso machine hebt dat dat type schroef ook gebruikt wordt. Het kan in de tussentijd al weer vervangen zijn.

  Extra Info

  Type onderdeelSchroevendraaier
  Land van productieMade in Czech Republic

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons