web stats
×

SHOPPING FROM

IMS filterbakje verwijder tool

55-591-9V0010

>7,36 €
7,36 €ex BTW

Het verwijderen van het filterbakje uit de filterdrager kan soms best lastig zijn, gezien hij op zn plek gehouden wordt door een veer. Maar je zal het bakje er toch uit moeten halen, aangezien de filterdrager ook aan de binnenkant gereinigd moet worden. De meeste mensen zullen het met de achterkant van een lepen doen, maar IMS Filtri heeft hier nu een...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Het verwijderen van het filterbakje uit de filterdrager kan soms best lastig zijn, gezien hij op zn plek gehouden wordt door een veer. Maar je zal het bakje er toch uit moeten halen, aangezien de filterdrager ook aan de binnenkant gereinigd moet worden. De meeste mensen zullen het met de achterkant van een lepen doen, maar IMS Filtri heeft hier nu een handige tool voor, zodat je makkelijker je bakje uit de filterdrager kan verwijderen.

  Het filterbakje verwijder gereedschap is gemaakt van gebogen RVS. Je hebt aan een kant het uitneem gedeelte, waar een kleine sparing aanwezig is en aan de andere kant heb je een gat zodat je hem op kan hangen of aan een sleutelhanger kan doen. Het IMS verwijdergereedschap is gemaakt in italie.

  Je plaatst het filterbakje verwijder gereedschap onder de rand van het bakje, waar de oren van de filtrdrager zich bevinden. Deze oren geven je een steunpunt voor de hefboom zodat je amkeklijk het bakje kan verwijderen. 


  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons