web stats
×

SHOPPING FROM

Bilt Nical 125 tank waterfilter

55-620-L- 3010303

>2,99 €
2,99 €ex BTW


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Of je nou een commerciele espresso machine hebt, of een semi automatische thuis espresso machine ze krijgen allebei te maken met het probleem van kalk. Daarom is het verstandig om een waterfilter te plaatsen, zodat het merendeel van het kalk uit het water gefilterd wordt. Daarvoor heeft het italiaanse bedrijf Bilt verschillende waterfilters. Het fllter op deze pagina is de Bilt Nical 125 water filter. 

  De Bilt Nical 125 is een compact waterfilter, welke aan de basis een diameter heeft van 40,5mm en aan de bovenkant 30,2mm. De smalle zijde is ook de plek waar je je aanzuigslang aansluit. De slangaansluiting op dit filter is 6mm.

  Wanneer je een grotere capaciteit waterfilter nodig hebt kan je altijd gaan voor de grotere versie, dat is de Bilt Nical 250.

  de Bilt Nical 125 heeft een gescht water filterings vermogen van 22 liter, bij een temperatuur van 18 graden. Over het algemeen wordt gezegd dat deze filters eleke 2 maanden vervangen moeten worden of wanneer hij zn capaciteit heeft gehaald. In dit geval kan je dan kiezen voor bijvoorbeeld de bilt Nical 250, welke een capaciteit heeft van 45 liter.


  Extra Info

  MerkLa Pavoni, La Spaziale, Bezzera, ECM Heidelberg, Casadio, Nuova Simonelli, Rancilio, Vibiemme, La Cimbali, ECM
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons