web stats
×

SHOPPING FROM

DVA water filter TIA FA07/B

55-582-701046

>4,89 €
4,89 €ex BTW


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Het waterfilter op deze pagina wordt gemaakt door het italiaanse bedrijf DVA De Vecchi. Dit type waterfilter is een variant die normaal in de watertank aan de achterkant van het espresso apparaat geplaatst wordt.  Je vind dit type voornamelijk op Thuis espresso machines.

  Dit model waterfilter heet de DVA TIA FA07/B en wordt gemaakt door DVA in Italie. Het filter heeft een totale lengte van 93mm en een buitendiameter van 42mm. Aan de bovenkant zit de langaansluiting, deze heeft een diameter van 7,5mm

  Hoe vervang ik mijn oude waterfilter? Als eerste spoel je het filter af en dompel je hem voor 5 minuten onder in een tank met drinkwater. In de tussentijd kan je het oude waterfilter verwijderen uit je espresso machine. Als het waterfilter volledig verzadigd is met drinkwater kan je hem plaatsen door het slangetje weer aan te sluiten.

  Houd er wel rekening mee dat het filter elke 2-3 maanden vervangen moet worden en dat niet alle kalk uit het water gefilterd wordt. Dit betekend dat je je espresso machine uiteindelijk wel moet ontkalken, alleen de intervallen zijn groter.


  Extra Info

  MerkCasadio, Nuova Simonelli, Rancilio, Vibiemme, La Cimbali, ECM, La Pavoni, La Spaziale, Bezzera, ECM Heidelberg
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons