web stats
×

SHOPPING FROM

Bilt Nical 900 waterfilter

55-619-L-3010307

>6,40 €
6,40 €ex BTW


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Het waterfilter op deze pagina wordt geplaatst in de watertank van de espresso machine. Dit specifieke model de Bilt Nical 900 is een product van het italiaanse merk Bilt. Dit specifieke filter heeft een blauwe kleur, dit komt ook voor bij de Bilt Nical 450.

  De buitendiameter van dit waterfilter is 40,5mm aan de onderkant en 30,2mm aan de bovenkant, dit is ook de zijde waar de wateraansluiting zit. Deze aansluiting heeft een diameter van 6mm. De totale lengte van het filter, zonder aansluting, is 120mm.

  De Nical 900 is de hoge capaciteit versie van de Blu series van Bilt. Wanneer je een kleinere nodig hebt zou de Bilt Nical 250 ook voldoen. Het waterfilter kan ongeveer 150L water filteren bij een temperatuur van 18 graden.

  Houd er rekening mee dat wanneer je een waterfilter toepast dat er nog steeds kalkopbouw is in de machine, alleen vele malen minder dan wanneer je geen fitler gebruikt. Dus je zal je espresso machine toch op zn tijd moeten ontkalken, hiervoor kan je op onze pagina met ontkalkingsproducten kijken.


  Extra Info

  MerkVibiemme, La Cimbali, ECM, La Pavoni, La Spaziale, Bezzera, ECM Heidelberg, Casadio, Nuova Simonelli, Rancilio
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons