web stats
×

SHOPPING FROM

Bilt Nical 450 tank waterfilter

55-621-L- 3010226

>4,60 €
4,60 €ex BTW


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Een waterfilter hebben voor je espresso machine is een must, aangezien je de levensduur van je espresso machine verlengt. Er zijn verschillende fabrikanten van waterfitlers, in dit geval is het een filter van het italiaanse merk Bilt. Dit waterfitler is het model Bilt Nical 450, welke ook nog in italie geproduceerd word.

  Dit waterfilter heeft een conische vorm, met aan de onderkant een diameter van 40,5mm en aan de bovenkant 30,2mm. Dit is ook de kant waar de slang aansluiting zit, deze is 6mm. De lengte van het waterfilter is 80mm, dit is zonder slangaansluiting.

  Dit model filter, de Nical 450, is de kleinste versie van deze serie, de grotere broer van dit filter is de Bilt Nical 900.

  Hoelang je waterfilter mee gaat hangt af van hoeveel water je door het filter heen laat lopen. Dit specifieke filter kan 75 liter filteren van 18 graden.  Wanneer je een grotere capaciteit filter wilt kan je voor de Nical 900 gaan, deze kan 150 liter filteren. Maar er wordt over het algemeen gezegd dat je dit type filter elke 2 maanden moet vervangen, los van het feit dat de fabrikant langer aangeeft.


  Extra Info

  MerkLa Spaziale, Bezzera, ECM Heidelberg, Casadio, Nuova Simonelli, Rancilio, Vibiemme, La Cimbali, ECM, La Pavoni
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons