web stats
×

SHOPPING FROM

Sage portafilter pakking 58mm

BW-011-L1486063

>4,12 €
4,12 €ex BTW

De portafilter pakking op deze pagina kan gebruikt worden op verschillende Sage en Breville koffie machines. De portafilter pakking dicht de filterdrager af, zodat er achter de koffie druk opgebouwd kan worden. Er is ook nog een kleiner model filterdrager pakking, die is voor de 54mm versies. Deze portafilter pakking is gemaakt van wit silicone. De...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  De portafilter pakking op deze pagina kan gebruikt worden op verschillende Sage en Breville koffie machines. De portafilter pakking dicht de filterdrager af, zodat er achter de koffie druk opgebouwd kan worden. Er is ook nog een kleiner model filterdrager pakking, die is voor de 54mm versies.

  Deze portafilter pakking is gemaakt van wit silicone. De buitendiameter is 70,8mm en de interne diameter is 48mm. De hoogte is 8,8mm. Deze pakking wordt gemaakt in Italie, het gaat hier niet om een origineel onderdeel.

  Deze afdichting kan gebruikt worden op de Sage Oracle en de Sage Dual boiler

  Het moederbedrijf van Solis en Sage heet Breville en maken in veel gebruik van identieke espresso machines. Deze machines worden in China gemaakt, evenals veel van de componenten.


  Extra Info

  Type onderdeelPortafilter pakking
  MerkSage, Breville
  Land van productieMade in Italy

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons