web stats
×

SHOPPING FROM

Brooks melkreiniger 1000ml

BW-C-04

>8,26 €
8,26 €ex BTW

De melkreiniger op deze pagina is een universeel melk reiniginsmiddel voor alle soorten espresso machine. Of je nou een volautomatische espresso machine hebt welke een automatisch melkopschuimsysteem heeft, of een meer traditionele espresso machine welke gebruik maakt van een stoompijpje. De melkreiniger welke Brooks verkoopt wordt gemaakt in duitsland...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  De melkreiniger op deze pagina is een universeel melk reiniginsmiddel voor alle soorten espresso machine. Of je nou een volautomatische espresso machine hebt welke een automatisch melkopschuimsysteem heeft, of een meer traditionele espresso machine welke gebruik maakt van een stoompijpje.

  De melkreiniger welke Brooks verkoopt wordt gemaakt in duitsland en is voorzien van een NSF certificering. Deze reiniger is geschikt voor dagelijks gebruik voor je espresso machine, wat ook aan te bevelen is. Deze verpakking bevat 1000ml.

  Is de 1000ml fles van de melkreiniger te groot? We hebben ook een Brooks melkreiniger met 250ml inhoud.

  Hoe reinig ik mijn automatische cappuccino maker in mijn volautomaat?

  Dit hangt een beetje af van wat voor volautomatische espresso machine je hebt, tussen verschillende merken kan dit verschillen. Daarom moet je altijd de handleiding van je machine raadplegen.

  Hoe reinig ik een stoompijpje?

  Het reinigen van een stoompijpje is redelijk eenvoudig. Voeg 25ml reinigingsvloeistof toe aan een melkkannetje, voeg 500ml schoon leidingwater toe. Laat het stoompijpje hier in welken.

  Bij ernstige verontreinig is het verstandig de stoom tip te verwijderen van de stoompijp en de gehele stoompijp van de stoom klep te halen. Deze kan je dan in een bak laten weken, met een hogere concentratie reiniger. De binnenkant zou je dan schoon kunnen maken met een reiniging borstel. Wanneer de gaatjes verstopt zitten kan je de punt van de Pällo reiningsborstel gebruiken.


  Extra Info

  MerkRocket, ECM Heidelberg, Lelit, Philips, Jura, Lavazza, Bosch, Krups, Nespresso, Sage, Breville, Casadio, Saeco, Astoria, Brasilia, Bezzera, La Cimbali, ECM, Faema, Nuova Simonelli, La Pavoni, Wega, Rancilio, Gaggia, Vibiemme
  Land van productieMade in Germany
  SchoonmaakmiddelenMelkreiniger

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons