web stats
×

SHOPPING FROM

Brooks reiniger en ontkalker volautomatische koffie machines

BW-C-05

>5,78 €
5,78 €ex BTW

De meeste mensen zullen er niet aan denken maar je moet je volautomatische capsule/Nespresso apparaat toch ook reinigingen van binnen. Aangezien dit niet automatisch gebeurd en je wilt toch dat de kwaliteit koffie uit je espresso apparaat op het hoogste niveau blijft. In deze reiniger/ontkalker zit een inhoud van 250ml. De reiniger bestaat uit...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  De meeste mensen zullen er niet aan denken maar je moet je volautomatische capsule/Nespresso apparaat toch ook reinigingen van binnen. Aangezien dit niet automatisch gebeurd en je wilt toch dat de kwaliteit koffie uit je espresso apparaat op het hoogste niveau blijft. In deze reiniger/ontkalker zit een inhoud van 250ml. De reiniger bestaat uit citroenzuur. Het product is gemaakt in Duitsland.

  Je kan deze reiniger gebruiken op een variatie van volautomatische espresso machines. Zoals Gaggia, Lavazza, Pavoni, Spinel, Delongi, Bosch, Krups, Nespresso enz.

  Instructies:

  Meng de reiniger/ontkalker in een ratio van 1:2 en giet dit in de lege watertank van het koffie zet apparaat. Start het ontkalkings proces, dit kan per merk/model verschillen dus raadpleeg de handleiding. Wanneer de reinigings/ontkalkingsprocedure afgerond is herhaal deze dan opnieuw. Alleen dan met enkel schoon drinkwater.


  Extra Info

  MerkBrooks, Saeco, Gaggia, Lavazza, Grimac, Delonghi, Krups, Philips, Bosch, La Pavoni, Nespresso
  Land van productieMade in Germany
  SchoonmaakmiddelenOntkalker

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons