web stats
×

SHOPPING FROM

REPA Melkreiniger 1L

55-626-L-3092355

>9,91 €
9,91 €ex BTW

Het reiningen van je koffie/espresso machine is misschien wel een van de belangrijkste dingen die je kan doen voor de volgende werkdag. Aangezien een vieze machine er voor zorgt dat je espresso/cappucino ook van mindere kwaliteit is. Dit is ook het geval voor je stoompijpje/automatische melkopschuimer. Het nadeel is dat dit vaak wel prijzig wordt.Voor dit...


 Verzendkosten berekenen

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
4 8,92 € Tot 3,96 €
8 7,43 € Tot 19,82 €

  Specifications

  Het reiningen van je koffie/espresso machine is misschien wel een van de belangrijkste dingen die je kan doen voor de volgende werkdag. Aangezien een vieze machine er voor zorgt dat je espresso/cappucino ook van mindere kwaliteit is. Dit is ook het geval voor je stoompijpje/automatische melkopschuimer. Het nadeel is dat dit vaak wel prijzig wordt.

  Voor dit hebben we de REPA melkreiniger, deze melkreiniger is ideaal om te gerbuiken in de Horeca. Maar wanneer je er meer koopt is de korting aanzienlijk hoger. De REPA melkreiniger komt in fles van 1L  en heeft aan de bovenkant een doseer reservoir zodat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt.
  Extra Info

  SchoonmaakmiddelenMelkreiniger

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons