web stats
×

SHOPPING FROM

Puly grind maalschijf reinings kristallen

12-812-L-3092076

>12,39 €
12,39 €ex BTW

Je zal er vast vaak niet aan denken, het reiningen van het binnenwerk van je koffiemolen. Maar het is wel nodig om je koffiemolen in goede staat te houden. Dit is redelijk eenvoudig te doen met Puly Grind kristallen. Elke doos bestaat uit 10 doses reinigingskristallen, maar voor elke reiningsbeurt heb je er maar 1 nodig. Wanneer je dit product...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Je zal er vast vaak niet aan denken, het reiningen van het binnenwerk van je koffiemolen. Maar het is wel nodig om je koffiemolen in goede staat te houden. Dit is redelijk eenvoudig te doen met Puly Grind kristallen. Elke doos bestaat uit 10 doses reinigingskristallen, maar voor elke reiningsbeurt heb je er maar 1 nodig. Wanneer je dit product gebruikt in je molen zullen de maalschijven gereinigd worden en zullen ze beter malen, het is natuurlijk niet hetzelfde als het vervangen van de maalschijven. 

  Het toepassen van Puly Grind reiningskirstallen is redelijk eenvoudig

  1: Verwijder als eerste de hopper op de molen

  2: Gooi 1 dosering in the ruimte waar je de maalschijven ziet

  3: Plaats de hopper terug, aangezien de molen niet altijd werkt

  4: Zet de koffiemolen aan en laat alle kristallen doormalen en er geen kristallen meer uitkomen. Hierna maal nog een beetje koffie door de molen om de laatste beetjes kristallen eruit te malen. Nu zijn de maalschijven en het binnenwerk weer gereinigd.

  Probeer dit product regelmatig te gebruiken zodat er geen afzettingen van koffie ontstaan in uw koffiemolen. Wanneer er al forse verontreining aanwezig is zal dit eerst verwijderd moeten worden.


  Extra Info

  MerkPuly
  Land van productieMade in Italy
  SchoonmaakmiddelenMaalschijfreiniger

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons