web stats
×

SHOPPING FROM

Brooks melkreiniger 250ml

BW-C-03

>4,95 €
4,95 €ex BTW

Op deze pagina vind je onze melkreiniger welke gebruikt kan worden voor het reinigen van verschillende soorten melkopschuim systemen. Dit middel is te gebruiken voor het traditionele stoompijpje maar ook voor de automatische cappuccino makers, alleen zijn hier verschillende methoden voor. De Brooks melkreiniger is gemaakt in Duitsland en heeft een NSF...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Op deze pagina vind je onze melkreiniger welke gebruikt kan worden voor het reinigen van verschillende soorten melkopschuim systemen. Dit middel is te gebruiken voor het traditionele stoompijpje maar ook voor de automatische cappuccino makers, alleen zijn hier verschillende methoden voor.

  De Brooks melkreiniger is gemaakt in Duitsland en heeft een NSF certificering. Dit product is geschikt om dagelijks te gebruiken in je espresso of koffie machine.  Een kleine dosis is al voldoende. Dit product is een intensieve reiniger en het is anti bacterieel.

  Wil je onze melkreiniger gebruiken in de horeca of op kantoor? Ga dan voor de 1L flessen van Brooks Melkreiniger, deze zijn prijs technisch interessanter dan 4 losse flesjes.

   

  Hoe reinig ik mijn automatische cappuccino maker in mijn volautomaat?

  Dit hangt een beetje af van wat voor volautomatische espresso machine je hebt, tussen verschillende merken kan dit verschillen. Daarom moet je altijd de handleiding van je machine raadplegen.

  Hoe reinig ik een stoompijpje?

  Het reinigen van een stoompijpje is redelijk eenvoudig. Voeg 25ml reinigingsvloeistof toe aan een melkkannetje, voeg 500ml schoon leidingwater toe. Laat het stoompijpje hier in welken.

  Bij ernstige verontreinig is het verstandig de stoom tip te verwijderen van de stoompijp en de gehele stoompijp van de stoom klep te halen. Deze kan je dan in een bak laten weken, met een hogere concentratie reiniger. De binnenkant zou je dan schoon kunnen maken met een reiniging borstel. Wanneer de gaatjes verstopt zitten kan je de punt van de Pällo reiningsborstel gebruiken.


  Extra Info

  MerkRocket, ECM Heidelberg, Lelit, Philips, Jura, Lavazza, Bosch, Krups, Nespresso, Sage, Breville, Casadio, Saeco, Astoria, Brasilia, Bezzera, La Cimbali, ECM, Faema, Nuova Simonelli, La Pavoni, Wega, Rancilio, Gaggia, Vibiemme
  Land van productieMade in Germany
  SchoonmaakmiddelenMelkreiniger

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons