web stats
×

SHOPPING FROM

Silicone portafilter pakking 73x57x8.5mm geel

12-916-L-1486040

>3,55 €
3,55 €ex BTW

De filterdragerpakking op deze pagina is een van de meest gebruikte maten voor filterdragers voor commerciele espresso machines, Maar ook voor de semi automatische espresso machines welke thuis gebruikt worden. Maar in dit geval is de portafilterpakking niet in het traditionele NBR gemaakt, maar van voedselveilig geel silicone. De filterdragerpakking...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  De filterdragerpakking op deze pagina is een van de meest gebruikte maten voor filterdragers voor commerciele espresso machines, Maar ook voor de semi automatische espresso machines welke thuis gebruikt worden. Maar in dit geval is de portafilterpakking niet in het traditionele NBR gemaakt, maar van voedselveilig geel silicone. 

  De filterdragerpakking is gemaakt van geel silicone en heeft een buitendiameter van 73mm en een binnendiameter van 57mm. De dikte is 8,5mm. De afdichting is gemaakt in Italie. 

  Ja kan deze filterdrager pakking op verschillende bekende modellen espresso machine zoals de Vibiemme Domobar, Vibiemme Lollo, Vibiemme Replica, Faema E61, Faema E61 Legend, Bezzera Galatea, La Scala Butterfly en de Scala Eroica.

  Er zijn van dit speciefieke model fitlerdragerpakking nog andere diktes zoals de rode silicone portafilter pakking 9mm en de oranje silicone pakking 8mm

  Extra Info

  Pakking materiaalSilicone
  Portafilter pakking dikte (mm)8.5
  Portafilter pakking buitenste dimensie (mm)73
  Portafilter pakking binnenste dimensie (mm)57
  Nuova SimonelliAppia
  Type onderdeelPortafilter pakking
  MerkVibiemme, San Remo, Faema, ECM, Bezzera, Expobar

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons