web stats
×

SHOPPING FROM

Pällo zwarte zetgroep reinigingsborstel

55-087-L-1384003

>16,27 €
16,27 €ex BTW

Dit item is een Pällo zetgroep reinigingsborstel, maar dit is niet zomaar een reinigingsborstel. Deze borstel heeft verschillende functies.De eerste functie van de borstel kop is het reiningen van de onderkant van de zetgroep. Maar aan de andere kant van deze kop vind je een naald, deze kan je gebruiken om je stoomtip door te prikken. Dit hoef je...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Dit item is een Pällo zetgroep reinigingsborstel, maar dit is niet zomaar een reinigingsborstel. Deze borstel heeft verschillende functies.
  De eerste functie van de borstel kop is het reiningen van de onderkant van de zetgroep. Maar aan de andere kant van deze kop vind je een naald, deze kan je gebruiken om je stoomtip door te prikken. Dit hoef je natuurlijk alleen te doen wanneer deze compleet verstopt is, maar het compleet verwijderen van de stoomtip is geadviseerd.
  De laatste functie van deze borstel is de maatschep aan het einde van de borstel. hiermee kan je bijvoorbeeld Puly Caff reinigingsmiddel uit de verpakking scheppen. Deze coffee tool is gemaakt in China.


  Extra Info

  MerkPällo
  Land van productieMade in china
  Type barista-accessoireSchoonmaak borstel

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons