web stats
×

SHOPPING FROM

Puly Caff plus 1,35 gram tabletten

55-243-L-3092253

>16,79 €
16,79 €ex BTW

Dit product is eigenlijk de tablet vorm van het losse poeder wat je gebruikt voor het backflushen van je zetgroep aan het einde van de dag. Om het makkelijker te doseren hebben ze verschillende vaste formaten ontwikkeld bij Puly Caff.Het is ook geschikt voor volautomatische espresso machines, het duurt alleen even voordat het tablet opgelost is in de...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Dit product is eigenlijk de tablet vorm van het losse poeder wat je gebruikt voor het backflushen van je zetgroep aan het einde van de dag. Om het makkelijker te doseren hebben ze verschillende vaste formaten ontwikkeld bij Puly Caff.
  Het is ook geschikt voor volautomatische espresso machines, het duurt alleen even voordat het tablet opgelost is in de watertank.

  Dit formaat schoonmaak tablet heeft buitendiameter van 16mm en een hoogte van 4mm. deze verpakking bevat 100 tabletten van 1,35 gram Puly plus tabletten. Er zijn overigens andere formaten beschikbaar zoals de 2,5 gram, 1,0 en de kleinste maat 0,5gram. Alle schoonmaaktabletten zijn NSF gecertificeerd en gemaakt in Italie.


  Extra Info

  CertificatieNSF
  Land van productieMade in Italy
  Type barista-accessoireZetgroep reiniging

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons