web stats
×

SHOPPING FROM

Puly Caff plus 1,00 gram tabletten

55-244-L-3092080

>16,33 €
16,33 €ex BTW

Met enkele regelmaat moet je je espresso machine reiningen. Dit kan je doen met verschillende reinigingsproducten, zo ook met de reinigingstabletten van Puly Caff. Deze tabletten hebben een vaste waarde, dus je zal tijdens het backflushen nooit teveel reinigingsmiddel gerbuiken. Dit product kan ook gebruikt worden bij volautomatische espresso machines,...


Op voorraad

 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Met enkele regelmaat moet je je espresso machine reiningen. Dit kan je doen met verschillende reinigingsproducten, zo ook met de reinigingstabletten van Puly Caff. Deze tabletten hebben een vaste waarde, dus je zal tijdens het backflushen nooit teveel reinigingsmiddel gerbuiken. Dit product kan ook gebruikt worden bij volautomatische espresso machines, maar je moet het wel oplossen in de tank.

  Dit specifieke tablet heeft een gewicht van 1,00 gram. de diameter van het tablet is 10mm en de hoogte ook. In een pot zitten 100 tabletten. Wanneer je een kleinere dosering wil kan dat ook, er is ook nog een 0,5gram versie. maar wil je een hogere dosering is dat ook mogelijk aangezien er ook nog een 1,35 gram versie is en een 2,5gram.


  Extra Info

  CertificatieNSF
  MerkPuly
  Land van productieMade in Italy
  Type barista-accessoireZetgroep reiniging

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons